Meer informatie over de toekomstige fietsroute via de voormalige trambaanroute Maastricht en Aken Bekijk deze e-mail in uw browser
mei 2018
Kick-off nieuwe klankbord- en werkgroepen
Op 15 mei a.s. vindt de kick-off plaats van de 3 nieuwe werkgroepen. Met deze werkgroepen betrekken we bewoners nauwer bij de vorm en inhoud van de Trambaanfietsroute.
Lees meer 
'Liever niet meer op de Rijksweg fietsen'
Over de Trambaanfietsroute hebben zij al eens iets gehoord. Een prima initiatief wat hen betreft. Wat maakt fietsen in onze regio voor het echtpaar Giesbers uit Noord-Holland nu zo bijzonder en aantrekkelijk? 
Lees het artikel 
Update van veelgestelde vragen
Op onze website vindt u een handig overzicht met de veelgestelde vragen over de Trambaanfietsroute en de antwoorden hierop. Dit overzicht hebben wij onlangs geactualiseerd.
Bekijk het actuele overzicht
Agenda
 15
mei  
 
Kick-off klankbord- en werkgroepen
De partners van dit bijzondere project zijn de Provincie Limburg, Stadt Aachen en de Heuvellandgemeenten Vaals, Gulpen-Wittem, Eijsden-Margraten en Maastricht.

U ontvangt deze e-mailnieuwsbrief, omdat u zich heeft aangemeld. Het project de Trambaanfietsroute Maastricht-Aken houdt zich strikt aan de Wet bescherming persoonsgegevens. Uw persoonlijke gegevens worden dan ook met de grootst mogelijke zorg behandeld en beveiligd.


info@detrambaanfietsroute.nl
www.detrambaanfietsroute.nl