Meer informatie over de toekomstige fietsroute via de voormalige trambaanroute Maastricht en Aken Bekijk deze e-mail in uw browser
maart 2018
'Fietsroute aanleggen die in de omgeving past'
Enkele tientallen inwoners en belangstellenden hebben op 7 maart met bestuurders en gedeputeerde Eric Geurts gefietst over delen van de geplande Trambaanfietsroute Maastricht-Aken. Geurts: "Het was een interessante en erg zinvolle dag!'
Lees het volledig interview 
7 maart 'in gesprek met...'
Om een beter beeld krijgen van de omgeving en de mogelijke discussiepunten van de Trambaanfietsroute werd op 7 maart met aandacht geluisterd naar de argumenten van voor- én tegenstanders. 
Bekijk de foto's voor een korte impressie.
Bekijk alle foto's 
Update van veelgestelde vragen
Op onze website vindt u een handig overzicht met de veelgestelde vragen over de Trambaanfietsroute en de antwoorden hierop. Dit overzicht hebben wij onlangs geactualiseerd.
Bekijk het actuele overzicht
Agenda
 APR  
 
Start klankbordgroep
De partners van dit bijzondere project zijn de Provincie Limburg, Stadt Aachen en de Heuvellandgemeenten Vaals, Gulpen-Wittem, Eijsden-Margraten en Maastricht.

U ontvangt deze e-mailnieuwsbrief, omdat u zich heeft aangemeld. Het project de Trambaanfietsroute Maastricht-Aken houdt zich strikt aan de Wet bescherming persoonsgegevens. Uw persoonlijke gegevens worden dan ook met de grootst mogelijke zorg behandeld en beveiligd.


info@detrambaanfietsroute.nl
www.detrambaanfietsroute.nl