Meer informatie over de toekomstige fietsroute via de voormalige trambaanroute Maastricht en Aken Bekijk deze e-mail in uw browser
februari 2018
Fiets met de bestuurders mee!
Op woensdag 7 maart fietsen gedeputeerde Geurts en leden van de stuur- en projectgroep Trambaanfietsroute vanuit Maastricht naar Vaals. U bent uitgenodigd om met hen mee te fietsen.
Meer info en aanmelden
Waar staan we met de Trambaanfietsroute?
Het project bevindt zich in de fase waarin tal van aspecten worden onderzocht die van belang zijn voor het realiseren van de Trambaanfietsroute.


Lees de laatste stand van zake
Nieuw: inrichting klankbordgroep
De projectgroep Trambaanfietsroute bereidt momenteel de inrichting van een nieuwe klankbordgroep voor. Medio april moet deze van start gaan.

Lees verder
'We zijn niet over één nacht ijs gegaan'
Bureau Verbeek uit Maastricht heeft in opdracht meerdere tracévarianten voor de Trambaanfietsroute onderzocht. Hoe is dit aangepakt en waar is rekening mee gehouden?

Lees het interview
Agenda
7 Mrt  
 
Fietst de Trambaanfietsroute Maastricht-Aken
 APR  
 
Start klankbordgroep
De partners van dit bijzondere project zijn de Provincie Limburg, Stadt Aachen en de Heuvellandgemeenten Vaals, Gulpen-Wittem, Eijsden-Margraten en Maastricht.

U ontvangt deze e-mailnieuwsbrief, omdat u zich heeft aangemeld. Het project de Trambaanfietsroute Maastricht-Aken houdt zich strikt aan de Wet bescherming persoonsgegevens. Uw persoonlijke gegevens worden dan ook met de grootst mogelijke zorg behandeld en beveiligd.


info@detrambaanfietsroute.nl
www.detrambaanfietsroute.nl