Meer informatie over de toekomstige fietsroute via de voormalige Trambaanroute Maastricht en Aken. Bekijk deze e-mail in uw browser
januari 2018
Informatiebijeenkomst over de Trambaanfietsroute
De gemeenten Maastricht, Eijsden-Margraten, Gulpen-Wittem en Vaals werken samen met de provincie Limburg aan de realisatie van het project Trambaanfietsroute Maastricht-Aken.

Over de ontwikkeling van deze nieuwe fietsroute tussen Maastricht en Aken vindt een informatiebijeenkomst plaats voor raadsleden van de betrokken gemeenten en voor leden van Provinciale Staten Limburg op maandag 22 januari 2018, van 19.30 tot 21.00 uur in het gemeentehuis van Eijsden-Margraten (Amerikaplein 1, Margraten).

Deze informatiebijeenkomst is openbaar. Er is geen inspreekrecht voor burgers.


Alle antwoorden voor u gebundeld
U kunt vragen, opmerkingen of suggesties over de fietsroute van Maastricht naar Aken aanreiken via onze website. Hier vindt u ook een antwoord op de veelgestelde vragen.
Naar de veelgestelde vragen
De partners van dit bijzondere project zijn de Provincie Limburg, Stadt Aachen en de Heuvellandgemeenten Vaals, Gulpen-Wittem, Eijsden-Margraten en Maastricht.

U ontvangt deze e-mailnieuwsbrief, omdat u zich heeft aangemeld. Het project de Trambaanfietsroute Maastricht-Aken houdt zich strikt aan de Wet bescherming persoonsgegevens. Uw persoonlijke gegevens worden dan ook met de grootst mogelijke zorg behandeld en beveiligd.


info@detrambaanfietsroute.nl
www.detrambaanfietsroute.nl